dinsdag 8 januari 2008

Schade, balen !

Schade aan je trots, altijd balen, ongeacht hoe de schade ontstaan is !



Een lelijke scheur in je bumper, door jou uitgezocht, passend bij jouw stijl en je wagen, en dan..schade, vet balen (ongetwijfeld heb je iets anders gezegd, maar laten we het hier netjes houden).
Heel vaak is er veel werk aan vooraf gegaan, zeker bij custom projecten of projectjes, een algemeen schadetaxateur zal de kosten van schade en reparatie niet helemaal correct kunnen inschatten, daarom, laat ons je schade taxeren, wij weten precies hoeveel werk (en het prijskaartje wat daaraan vast hangt) het is om de ontstane schade weer piekfijn op te knappen.
Vaak doen wij de onderhandeling met taxateur en verzekering zodat je zeker weet dat je het juiste bedrag uitgekeerd krijgt om je auto snel weer in orde te maken, en dat je ook uitgekeerd krijgt wat de echte kosten zijn voor de reparatie.


Het bedrag van een nieuwe bumper zal voor de gemiddelde taxateur het punt niet zijn, vraag is ; zal hij rekening houden met het pasmaken van de bumper, weet hij hoeveel werk het is geweest om de bumper strak te monteren, strak te maken en te spuiten zonder kleurverschil?
Wij wel !
Of je vlamnieuwe achterlichtunit, wat is daar de prijs van? Wat heb je aan een vervangingsbedrag voor een originele achterlichtunit als jouw model vele malen duurder is dan een origineel ?

Daarom; laat schade door ons taxeren, wij halen er in 99% van de gevallen het allerbeste uit !

Geen opmerkingen: