vrijdag 28 maart 2008

Slam FM dag 3 en 4



Er word stevig gewerkt aan de SlamFM Matchbox auto !


De delen die een ander kleurtje krijgen zijn geschuurd en voorbewerkt.

De auto in de spuitcabine, klaar om afgeplakt te worden , we willen natuurlijk niet alles een andere kleur gaan geven, de delen die niet van kleur wisselen worden zorgvuldig afgeplakt om de originele kleur te behouden.

Said, eigenaar van Saiko-Cartyling, druk maar secuur bezig met het afplakwerk.

Said in actie, de eerste echte laag verf word aangebracht.

Ondertussen stromen de onderdelen voor de Slam FM golf binnen, beschikbaar gesteld door de leveranciers van Saiko Carstyling die hun medewerking hebben verleend aan deze geweldige actie !
Hier staan de banden, lekkere brede sloffen die om de 18 inch Jaagruti velgen gaan passen, hier kiezen we voor een lage zijwand voor de sportieve uitstraling en rijgedrag in de maten 225/40ZR18"


De subwoofer van Ground Zero ligt ongeduldig te wachten op montage om straks de golf met geweldige klanken te gaan vullen, afstemmen op je favoriete zender -uiteraard wordt dat Slam FM (www.slamfm.nl/_frequentie/) -gaat met de onderstaande radio/cd combinatie


Ground Zero Radio/CD/MP3 met hele toffe opties, een slot voor een Sd-card en een USB aansluiting voor accesoires, de kleur van de verlichting past lekker bij de originele dashboardverlichting, in het geval van de SlamFM golf 4 een fraaie kleur blauw voor een mooi bij elkaar aansluitend geheel.
Ook de hoedenplankluidsprekers zijn binnen, ovale 3-weg luidsprekers van Ground Zero.
In een actie voor een radiozender staat muziek uiteraard hoog bovenaan de verlanglijst, Ground Zero en PWM Carsystems zorgen daar erg goed voor !

De nieuwe bumpers, klaar om voorbewerkt te worden.

Ondertussen ligt de allereerste laklaag ongeduldig te wachten op de velen die nog gaan volgens.
De kleur is van Ford, Panter-Black met heel veel grove metallic deeltjes en een parelmoer-blauwe glans.

In het kader van de Slam FM actie gaat de auto dit weekend even op bezoek, na het weekend komt ie weer terug en kunnen wij verder werken !
Ondertussen gaan onze andere werkzaamheden gewoon door, morgen meer daarover.

Geen opmerkingen: