zaterdag 1 maart 2008

Nissan 200 SX Jeroentje.nl


De gasten van Jeroentje.nl (http://www.jeroentje.nl/) hebben een tijdje geleden hun 200 SX gebracht om de wagen een kleurtransformatie te laten ondergaan, nou ja kleur? (check http://saikocarstyling.blogspot.com/2008/02/wit.html).

Een raceuitstraling, daar hoort wit gewoon bij tegenwoordig, hier en daar wat zwarte accenten, een ultralichte carbon motorkap, strakke velgen en de juiste rijhoogte ziet er gewoon goed uit.
Bij Jeroentje snappen ze dat al langer.

Eerder hebben we voor deze tuning-guru's al een Nissan Skyline mogen spuiten in Nissan-wit en een Toyota Supra in Toyota-wit, de Supra heeft destijds een custommade bumper en custommade side-skirts aangemeten gekregen.


Nissan 200 SX, rijhoogte doet erg veel voor de uitstraling van een auto, kan een auto maken of breken !
Bovendien helpt een lage rijhoogte voor een betere wegligging door het zwaartepunt te verlagen, niet voor niets dat je de echte snelle jongens net boven het wegdek ziet "zweven", probeer hetzelfde eens met een monstertruck, we denken dat het effect dan meteen duidelijk zal zijn !

Custommade voorbumper, aangepast om de intercooler maximaal te benutten.

Fris achterkantje !Beetje kaal nog maar daar gaan de gasten van Jeroentje snel wat aan doen !


Reuzehandige royale kofferbak, ook in kleur meegespoten, handig om boodschappen met een rotgang over het circuit te brengen...
Even serieus nu, op het gebied van tuning ben je bij Jeroentje op de juiste plaats, mensen met vakkennis en de nodige ervaring of het nu gaat om een demper of complete uitlaat, dubbele of enkele turbo's, motorswaps of optimale remkracht.

Bezoek ze eens op http://www.jeroentje.nl/

Geen opmerkingen: