zaterdag 2 februari 2008

Wit

Wit word de nieuwe trend, we hebben dat al eerder voorspeld bij afleveren van Tom's DelSol , wit ziet er gewoon erg goed uit, de ideale basis voor een groot contrast, wit en zwart bijvoorbeeld zoals bij Tom's CRX.
Wit, zwart rubber en zwart carbon, hoe veel meer uitstraling wil je hebben?


Wit is in !
Ook deze klant heeft weer voor wit gekozen, het misstaat zijn Subaru helemaal niet !
Wij vinden het erg bijdragen aan een race-uitstraling, en netjes tegelijkertijd.
Zuiver wit bestaat niet, elk wit heeft een bepaalde tint, zichtbaar word dat als iets anders wit naast jouw witte object houdt, of zoals in bovenstaand voorbeeld, een andere witte auto, afzonderlijk bekeken zijn ze allebei wit, Tom's DelSol lijkt toch echt veel witter te zijn.
Je wilt niet weten hoeveel tinten wit er mogelijk zijn; Zilverwit, sneeuwwit, hagelwit, melkwit, titaanwit, zinkwit, loodwit, ivoorwit, verkeerswit, vuilwit, gebroken wit, allemaal verschillen door toevoeging van een bepaalde andere kleur bij de basis of door toevoeging van een bepaalde kleur flake of metallic deeltjes.
Tijdens het mengen van de verf lijkt het bijvoorbeeld heel onlogisch dat er in de basis een aantal grammen blauw of groen moeten worden toegevoegd, toch is dat nodig om een bepaalde tint te krijgen op de uiteindelijke laklaag.
Honda en Subaru, gebroederlijk naast elkaar..
Lekker voorkantje , niet ?
Meer over kleuren en wit vind je op wikipedia, als je geen zin hebt om te lezen, kom dan gewoon langs, dan helpen wij je met het kiezen van de tint wit, niet de kleur, die bestaat helaas niet...
klik op de foto's voor een groter formaat, dat geld voor alle foto's op deze weblog.

Geen opmerkingen: