zaterdag 16 februari 2008

Peugeot 206 GTI

Deze extreme Peugeot 206 GTI is van Bert.
Samen met zijn vader Joop zijn ze behoorlijk autofreak.
Deze peugeot is als eerste getoond tijdens 100% tuning in Ahoy samen met de Calibra van Joop die voor 100%tuning ook stevig onder handen is genomen door het Saiko-team.


Als basis is een bodykit van Esquiss gebruikt in combinatie met LSD vleugeldeursets.
Basiskleur is Lamborghini geel, met daarover House of Kolor cayenne to purple met rainbow metalflakes.
Montage van deze kit is een hele klus geweest (lees gerust eens hoe dat in zijn werk gaat en wat je te wachten staat voordat je aan zoiets begint; http://saikocarstyling.blogspot.com/2007/11/bodykit-crx.html#links )


Het airbrushwerk is grotendeels door Tom van T-Paint gedaan, zwart op geel geeft het meeste contrast, duidelijk zichtbaar, zeg maar gerust dat het opvalt !
Bezoek Tom op ;http://www.t-paint.eu/ ik kan het niet vaak genoeg zeggen, Tom is een echte artiest




Het interieur is volledig van polyester, in de hemel zijn 2 TF'T schermen verwerkt, de deurpanelen zijn gevormd naar de luidsprekers en herbergen ook nog wat TFT's.
De reden voor het bezoek van Bert is dat er zwaardere gasveerdempers in de LSD scharnieren gebruikt moeten worden, het totale gewicht van de deur inclusief TFT's en luidsprekers is gewoon erg zwaar, montage van zwaarder dempers is de oplossing.




Dikke Kicker Comp subs, garantie voor stevige bas, garantie voor cruisen met kwaliteitsgeluid.

Bert heeft toch nog wel wat plannetjes, zo ligt er al een NOS purge kit te wachten op montage, moeten er plannen gemaakt worden voor wat bekleding op de vloer en een Air-ride kit zal ook niet heel erg lang meer op zich laten wachten.

Grote kans dat je Bert en zijn extreme Peugeot op een van de grotere meetings tegenkomt, tevens is Bert lid van het Most Wanted Tuning Team, je vind ze via;
www.mostwantedtuningteam.nl/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heden overleden helaas

Anoniem zei

wagen is een tijdje gelden geheel afgebrand