woensdag 9 april 2008

Slam FM Matchbox, de laatste loodjes !

De laatste hand word gelegd aan de opbouw van de Golf 4 die uitgereikt gaat worden aan de winnaar van de Slam FM Matchbox actie.
Volg de laatste ontwikkelingen op www.slamfm.nl/matchbox, het einde is nabij voor de laatste nog in de race zijnde deelnemers.
Ook voor ons is het einde in zicht van een geweldige actie.

De medewerker van Slam FM TVheeft vandaag opnames gemaakt van de opbouw van de auto, check de site van SlamFm eens !
www.slamfm.nl/slamtv_home/

Het interieur van DG Custom Leather is gemonteerd, de kleurstelling is in Slam FM stijl, hier de achterbank geheel in stijl met race-veiligheidsgordel van RJP

PWM kwam op het laatste moment nog met een leuke gadget, een Bass Remote Control Module om de laagste tonen naar smaak aan te passen, iets wat in deze Slam FM auto helemaal tot zijn recht gaat komen !

De kofferuimte, bekleed en lekker gevuld met dikke audiocomponenten, verlicht door 2 LEDlights die naar eigen smaak in kleur en manier van verlichten aangepast kunnen worden, bediening door een kleine console, uitbreidbaar met extra LED lights via makkelijke USB aansluitingen.

De bij de originele interieurverlichting passende autometers op de raamstijl aan de bestuurderszijde.

Custom made voorscherm, lekkere grote luchthappers.

De bestickerde zijkant van de auto.

De heren testen even de performance van de audio, glansrijk geslaagd !
Wat zal Slam FM lekker klinken in deze auto !
Stem af op SLam FM !
www.slamfm.nl/_frequentie/


Morgen nog even de auto poetsen en vertroetelen met wat Meguiars producten en dan kan deze geweldige auto afgeleverd gaan worden !

We hebben echt genoten van de bouw van deze unieke wagen voor Slam FM !

We willen hierbij alle deelnemende bedrijven bedanken voor hun geleverde componenten en diensten, dankzij deze mensen heeft de winnaar van de Slam Fm Matchbox actie een geweldige maar vooral echt unieke auto.

We hopen dat de winnaar eens een ritje richting Eindhoven komt voor een rondleiding in ons bedrijf en uitleg over de veranderingen aan de originele Golf.

Thanks guys and girls !

1 opmerking:

Unknown zei

Ziet er goed uit jongens.
Lucho