woensdag 16 april 2008

Teamspeler gezocht !

Voorbewerker gezocht ter uitbreiding van ons team.



Voor het Saiko Carstyling Team zijn we op zoek naar een voorbewerker.
De functie is in beginsel voor 20 arbeidsuur per week. In overleg 36, 38 of 40 uur per week

Jouw profiel;

Teamspeler
Oog voor detail
Ervaring
Zelfstandig
Flexibel

Nader toegelicht,
Teamspeler, in het team van Saiko Carstyling werken we samen, de gestelde doelen moeten als team behaald worden, sterke individuele prestaties passen hier prima om de gestelde doelen zo optimaal mogelijk te realiseren.

Oog voor detail; als voorbewerker leg je de eerste of laatste hand in het stadium voordat plaatwerk of een complete wagen van de uiteindelijke laklaag voorzien wordt, bij Saiko Carstyling streven we naar perfectie en duurzaamheid.
Oog voor detail betekent bij Saiko Carstyling ook een schone en veilige werkomgeving, correcte omgangsvorm en duidelijke communicatie met je teamspelers.

Ervaring; Je hebt ervaring met plaatwerken, schuren, plamuren, aanbrengen van polyester en harsen, voorbehandelen, grondlak/epoxy/spuitplamuur aanbrengen, je hebtvakkennis van de producten onderling en de combinatie van deze producten, je bent bekend met het werken en de risico's van het werken in een spuiterij en de hiervoor geldende veiligheidseisen en milieu-richtlijnen.

Zelfstandig; je kan zelfstandig werken, een product voorbereiden tot de laatste stap naar de spuitcabine voordat de uiteindelijke laklaag aangebracht word.

Flexibel; in zowel algehele opstelling/houding als in dagelijkse uitvoering van werkzaamheden, we zijn geen standaard bedrijf, we leveren geen standaard product, er word verwacht dat er meegedacht word om het hele proces van de enorme diversiteit aan producten en diensten te optimaliseren, je denkt op een open manier mee op dit zo optimaal mogelijk te doen, je beperkt je niet in het totale aanbod van werkzaamheden.

Denk jij dat dit jouw profiel is ?
Wil je meewerken aan het maken van unieke producten ?
Heb je een voorkeur voor niet alledaagse voertuigen ?
Ben je bekend met de tuning/styling-scene of wil je dit graag leren ?
Wil je je kwaliteiten naar een hoger niveau brengen ?
Reageer dan voor 25April 2008!

Richt je sollicitatie per e-mail aan info@saiko-carstyling.nl T.a.v Dhr.Said Kariman.
Vragen over deze vacature of omschrijving van werkzaamheden van deze vacature mag je e-mailen naar hetzelfde e-mailadres.
info@saiko-carstyling.nl

Postadres;
Saiko Carstyling
Breitnerstraat 11
5613 LA
Eindhoven

Een uitgebreid CV en behaalde diploma's vinden we niet heel erg belangrijk, je arbeidsverleden, opgedane kennis, houding en motivatie wegen bij Saiko carstyling zwaarder dan papier.

Geen opmerkingen: